torsdag 29 augusti 2013

Dag 49

Var ute och vinkade av Adam som vanligt när jag får syn på en kvinna snett över med en hund och en liten kille sittandes på armen som hade siktat in sig på mig. Det visade sig vara Jacks mamma som kom och presenterade sig. Även fast hon pratade fruktansvärt snabbt och med halva ord så gick det bra att förstå. Liksom resten av familjen var hon jättetrevlig!

Vi packade in oss i vagnen och gick iväg till Newport för att inta parken där. Efter en liten sväng inom Sciencework för att fråga en trevlig man lite om stället kom vi fram till parken. Parken var rolig och efter ett tag fick vi sällskap av en annan familj. En riktigt skön familj. Pappan gjorde entré i skateparken genom att bemästra skateboarden mästerligt medan mamman satt och tittade på och vaktade fina hunden. Barnen lekte så fint så. När både mamman och pappan satte sig på gungorna och började gunga högt stannade William upp och bara tittade. Han fick då kommentaren av pappan "Why that serious face?". Fortsatte prata lite med dem innan vi gick till vår filt och hade picnic.

Picnicen gick väl inte så bra då lillemannen inte ville äta. Efter lite mjölkshopping på vägen hem gick det hyfsat snabbt att somna. Inte för mig alltså, jag hade säkert kunna somna snabbt men känner att det inte passar sig.

Vi spenderade eftermiddagen med att baka brownies. De blev väl inte jättebra, de var lite gummiga. Skyller på ugnen som inte vill samarbeta för tillfället. Efter 20 minuter som skulle krävas för dem att bli klara så såg det ut som jag hade satt in dem för två minuter sedan. Skrev i alla fall ihop en fin lapp som lades tillsammans med browniesarna på köksbordet. Både Christine och Adam verkade väldigt glada över det när de kom hem i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar