måndag 26 augusti 2013

Dag 46

Spenderade lillemannens förmiddagsnap med att sitta utanför dörren och läsa. Brukar inte göra det men Christine väntade paket och paketmannen brukar knacka och ringa på dörren som en galning. Ville inte att lillemannen skulle vakna, han blir så grinig då... Skrev även en fin lapp i fall han skulle komma när jag var inne.

Vi traskade bort till min älskade lekplats och lekte som vanligt med vattnet och stenarna. Det blev en kort visit för en viss herre ville hemåt igen. Det var i alla fall skönt att komma ut lite med tanke på att det var 20 grader, solsken och ingen vind ute. Äkta sommarväder såhär på vintern!

Slängde ihop lite lunch till honom i form av mini-köttbullar med tomatsås och makaroner. Fick besök att lillemannens farmor som kom och lämnade av lite saker och åt lunch här.

Fick honom att sova och passade på att plocka ner den sista av tre maskiner tvätt som har blivit tvättade idag. Sova i nytvättade sängkläder, det är finfint det!

Två minuter efter W hade vaknat ringde det på dörren och huset blev invaderat av grannen och hennes tvillingdöttrar som skulle låna snabeldraken (aka ufot). Huset brukar vara hyfsat lugnt men jisses vad pulsen ökade när de kom in. Lite som om en storm kom farandes... Trevligt var det i alla fall med lite sällskap för ett tag! Tror både jag och lillemannen tyckte det.

Kvällsmaten stod jag och Adam för (med lite hjälp av vår allas underbara Jamie Oliver). Det blev kycklingpaj som vi så proffsigt arbetade ihop tillsammans. Måste erkänna att det blev ganska bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar