tisdag 10 september 2013

Dag 60

Hade en segdag, igen. Tvättade en maskin med tvätt och hängde ut två. Det var perfekt tvättväder då det var typ 20-23 grader varmt och en varm, väldigt stark vind. Fick seriöst vira ut de handdukarna som hade lindat sig fyra varv runt tvättställningen.

Passade på att baka lite bröd, blev ett bröd gjort på polenta. Blev faktiskt riktigt nöjd med det men tror inte att det kommer att uppskattas av övriga medlemmar... Var ute en promenix med lillemannen och vi hade sedan eftermiddagsfika i trädgården. Han sprang runt på gräset och var lycklig. Gav en kram, sprang en runda. Gav en kram, sprang en runda.

Spenderade kvällen med att spela piano och med att sitta på pianopallen och göra absolut ingenting. Det var ganska skönt det. Tittade på Big Brother och för första gången var det fel person som åkte ut. Berättade för Christine att jag hade sett Jasmin och Sharon från Big Brother, hon blev mer exalterad än vad jag var.

Gav upp försöket att vara social när the footy show sattes på. Footy är kul att titta på men pratshow om det, det är inte lika intressant... Gick istället in och tittade på senaste avsnittet av SHF. Mina älskade Hollywoodfruar och en kopp te, det var en bra kväll det.


Kvällens position

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar