torsdag 18 juli 2013

Dag 7

Vaknar efter nio timmars sömn och är trött. Yeeej! De vanliga morgonrutinerna utfördes och plötsligt så sov lillkillen igen. Han vaknade och vi gick på en liten tur som var tänkt att ta oss till en lekplats i närheten. Det slutade med att vi stod på ena sidan av vägen och tittade på lekplatsen på andra sidan vägen. Inget övergångsställe på någon kilometer så det var bara att traska tillbaka igen. Alternativet att gå över vägen fanns inte då det var en vältrafikerad väg med två filer i varje riktning.Det slutade med att vi satt och tittade på en fontän. Att man kan vara så fascinerad av en fontän är fascinerande i sig.

Vi rök ihop lite under maten men blev vänner igen när vi lekte. Tack och lov har humöret på lillkillen varit bättre idag än igår då han säckade ihop totalt. Har kommit på hur man bäst fördriver när William sover; mat, te och Desperate Housewifes.

Vädret idag har varit väldigt trevligt vinterväder. Över 20 grader varmt, soligt ibland. Dock en ganska kraftig vind som var ganska skön ändå då den var varm. Värre ska det bli imorgon. 10 grader, blåsigt och stor risk för skurar. Och jag som ska vara ute hela dagen. Yeeej....

En ganska seg eftermiddag resulterade i att jag nu har heeeeelg!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar