torsdag 18 juli 2013

Dag 6

Efter att ha gråtit fram till lunch gav lillkillen och jag oss ut på äventyr mot centrala Melbourne. Såklart kan jag inte lyckas så jag lyckades inte på första försöket någon gång. Finns två perronger i Spotswood, jag valde fel. Finns två hissar upp från perrongen i Southerns Cross, jag tog fel. Finns två håll att gå ut när jag kommer ut från stationen, jag tog fel. Nåja, till rätt ställe kom jag i alla fall utan allt för mycket problem.

Väl framme chillade jag och advokaterna på en trappa innan Christine kom och mötte mig. Christine, jag och hennes jobbarkompis hittade ett ställe att äta lunch på. Tomater, mozarella, rostat surdegsbröd och allt detta toppat med salt och olivolja. Nom nom!

Gillar verkligen kontrasterna som är i Melbourne. Samtidigt som det är höghus så finns det så många mysiga små gator. Insåg dock att jag aldrig kommer hitta i stan... Också kul att se kontrasterna mellan allt folk. Det är allt mellan bussiness-people och svettiga löpare.

Gick runt en stor del av de allra mest centrala delarna av Melbourne, bland annat inom casinot. Hur coolt som helst att se! Tyvärr blev inte bilderna så bra av någonting, det är bättre att åka dit och se det själv! (eller så tar jag med en lite bättre kamera nästa gång). Vi hann även med en lektur på en lekplats.

Chillkväll med tacos innan det blev kvällshäng i sängen. Kom faktiskt i säng i tid för första gången sen jag kom hir. Bra jobbat Frida!









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar