fredag 7 juni 2013

The sun was always shinin' - we just lived for fun.

Har haft en sådan skön dag man måste få ha ibland. Sov länge, åt stor frukost, spelade lite innan det bar ut en lite löprunda följt av en powerwalk. Åhh vad skönt det var även fast det var varmt, solen stekte och ingen vind. Det bästa kommer ändå när man kommer in, att få äta en stor middag. Chillade igenom eftermiddagen för att ha en sådan skön kväll där solen aldrig går ner.

Begav mig till skolan för att titta på när folk grillade. Det blev inte så mycket med det men däremot blev det kubb med Pauline, Linn, Thirza, Jesper och Erik. Så skönt att kunna stå och njuta av solen och värmen med så fina människor.

Mitt i allt spelande blev dock suget efter glass stort så efter ännu en förlust (bara jag som förlorade två gånger, ser något ett samband?) gav vi oss på jakt efter först pengar och sedan glass. Pengajakten gick väl bra men glassjakten gick väl lite sämre. Överallt hade de stängt så vi slutade efter en promenad nere på Statoil, i andra änden av stan. Men god glass var det!

Njuter så mycket av att bara umgås med folk och det underbara vädret gör det absolut inte sämre! Åhh vad skönt det är just nu!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar