tisdag 5 augusti 2014

In sleep he sang to me, in dreams he came.

Hade en perfect week förra veckan. Inte en perfect week som Barney hade utan en annan sort.

Det blir delat i två inlägg så Den började på tisdagen med att familjen Svensson packade in sig i bilen och åkte mot St Anna. På kvällen var det dags för årets händelse; sommarkonsert med Peter Johansson och Matilda Grün.

I år var det tema "Musikaler". Herregud säger jag bara. Helt underbart. Guldet blev till sand från Kristina från Duvemåla, West side story-medley, Getsemane från Jesus Christ Superstar, We are the champions från We will rock you, Mamma Mia, Saturday night fever och så några till. De två bästa var hör häpna inte en Queen-låt. Det ena var Rörs jag av kärleken från Gerda. Den låter är så fruktansvärt fin så när de började sjunga den. Oh herregud vilken känsla. Så underbart.

Den som toppar var ändå Phantom at the opera från samma musikal. Herre. Min. Gud. Så bra börjat av Matilda men när Peter stiger ut i predikstolen och drar på som fantomen. Då var det bara ståpäls överallt. Så maffigt och magnifikt. Obeskrivligt maffigt och stort. Nästa år, åk allihopa till St Anna och gå på minst en av deras konserter!

Som vanligt var det inte bara Peter & Matilda som var enormt duktiga, alla musiker och körare var som vanligt klockrena. Ja hela släkten som ligger bakom har som vanligt gjort ett underbart jobb. Bästa kören. Så mycket energi och glädje. Så mycket talang.
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar