söndag 3 november 2013

Dag 112

Det krävdes ordentlig övertalning för att ut och gå imorse. Checkade av mannen med tidningen, cyklisterna och kvinnan på väg till tåget. Hemma igen hade jag som vanligt lillemannen som en stalker. Det är allvarligt talat riktigt jobbigt när man inte kan ställa sig upp utan att man har en lilleman som ett plåster. Eller när man sitter på toa och han går in (eller numera sitter utanför efter x antal utskällningar för att han gick in).

Åkte ner till Altona och vandrade bort till biblioteket för att vara med på story time där. Lillemannen klarade det väldigt bra med bara två böcker som åkte ner i golvet och han lyckades faktiskt sitta hyfsat still under nästan hela tiden.

Adams pappa Lloyd kom och hälsade på men tyvärr hade lillemannen somnat då. Så vi två hade en lunchdejt på tu man hand. Det sköna med honom är att man inte behöver prata hela tiden, man kan likaväl bara sitta och sitta.

Förberedde pizzadegen och senare än vad det var tänkt blev det hemmagjord pizza. Då hade Adams mates Shauine och Gulf kommit över och våldgästat oss. Fick höra om diverse kärleksproblem. Det är det bästa med Shauine, han har alltid så stora kärleksproblem.


Har jag nämnt att mitt bebishår börjar bli lite långt och irriterande?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar